Baldoví interpel·la al Govern pels problemes d’inundacions i seguretat que causen les obres inacabades a la Font

El diputat Joan Baldoví va registrar dues preguntes al Congrés dels Diputats, passat dijous, adreçades al ministeri de Foment reclamant les millores necessàries per garantir la seguretat de les persones que viuen i circulen per la Font de la Figuera.

Aquesta iniciativa es suma a les que s’han pres des del govern municipal encapçalat pel seu alcalde Vicent Muñoz i que pretenen que d’una per totes es resolguen els problemes causats per les obres del Ministeri de Foment a la Font de la Figuera.

La pregunta de Baldoví recorda que històricament el pas de la N-344 per la Font de la Figuera ha estat un punt negre amb elevada sinistralitat i altres incidències de trànsit. Una situació que s’ha vist agreujada per les demores en les obres de derivació del trànsit a l’A-33 que avancen a un ritme massa lent i sols finalitzades al tram de la circumval·lació. Unes obres que junt a les que ADIF està executant al terme municipal estan causant danys i perill a la ciutadania de la Font de la Figuera ja que la mala canalització de les aigües que s’ha fet ha desviat cap al poble els cabals de barrancs que han causat danys que passen de llarg el milió d’euros i posat en risc la seguretat de la localitat.

Uns danys i perills que han acabat per fartar el poble de la Font de la Figuera i que serà contestat des de l’Ajuntament de la Font de la Figuera amb l’inici d’accions judicials contra el Ministeri si no dóna prompte una solució al mal que està causant, segons avancen.

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × cinco =