Centenars de persones celebren la transformació de la Cantereria en nou “pulmó verd” d’Ontinyent

L’Ajuntament ha oferit dos dies d’activitats al parc de «Las Mamás Belgas» que han inclòs teatre, musica, jocs al carrer, gastronomia, rutes, multiaventura, tallers o ioga

Centenars de persones celebraven aquest cap de setmana la transformació de la zona de la Cantereria d’Ontinyent en nou “pulmó verd” de la ciutat. Amb l’organització de  les regidories de Sostenibilitat i de Parcs i Jardins, veïns i veïnes gaudien al nou parc de “Las Mamás Belgas” de dos dies plens d’activitats vinculades al medi ambient.

L’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, visitava el parc acompanyat pels regidors Sayo Gandia i Juan Pablo Úbeda, recordant que “en setembre de 2019 la DANA va ser un repte per a la ciutat tant per l’atenció a l’emergència com sobretot per la necessitat d’abordar la nova realitat que s’havia fet palesa, un canvi climàtic que posava en risc a les persones que vivien en esta zona que hem aconseguit transformar en un nou pulmó verd, un espai viu dins la filosofia que tenim de convertir el riu en un punt d’unió enlloc de punt de divisió, un espai on compartir moments de felicitat com els que es viuen hui. Un objectiu que ha estat possible gràcies a la col·laboració de totes les administracions”, assenyalava.

Sayo Gandia destacava la bona acollida a les activitats programades baix el nom de “Tic Tac al Parc”, “que ha servit per gaudir del parc, el qual algunes persones encara no l’havien vist, i que han descobert en un cap de setmana d’activitats integrades en l’entorn. La gent ha respost molt bé, s’ha pogut passejar al parc, degustar-lo i gaudir de la natura durant tot un cap de setmana ple de diversió”.

La programació es repartia tant pel matí i la vesprada de dissabte com de diumenge, i incloïa animació, tallers, teatre, música, jocs al carrer, gastronomia, rutes, un circuit multiaventura o ioga, entre d’altres, comptant-se a més amb un racó gastronòmic amb música ambiental.

No hay comentarios

Dejar respuesta