Xàtiva busca l’opinió dels veïns sobre la mobilitat urbana mitjançant una enquesta telefònica

El primer tinent d’alcalde, Miquel Lorente, ha informat que aquesta setmana comencen els treballs de camp previstos dins del procés de participació ciutadana per a l’elaboració del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de l’Ajuntament de Xàtiva (PMUS). Aprofitant la celebració de les activitats de la Setmana de la Mobilitat, va a efectuar-se una enquesta telefònica per part de l’empresa demoscòpica Opinometre.

A més a més, s’instal·larà un punt d’informació a la porta de l’Ajuntament que estarà obert fins el divendres, en horari d’11 a 14 hores.

L’objectiu d’aquesta acció és recollir els punts de vista i interessos dels agents implicats en el camp de la Mobilitat, així com de la ciutadania en general. Es busca la implicació de la comunitat en la presa de decisions, la definició d’objectius i l’elaboració de projectes.

D’altra banda, hui dimarts tindrà lloc l’activitat ‘Això és un acte incívic’, dins del programa d’actes de la Setmana de la Mobilitat 2017. Aquesta activitat consisteix en què els escolars posaran denúncies simbòliques a tots aquells vehicles que trenquen amb els drets dels vianants. L’activitat ha començat a les 9:30h a la porta del col·legi Taquígraf Martí i continua des de les 11:00h a la porta de l’Ajuntament.

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 × 5 =