Xàtiva assisteix a les jornades autonòmiques de participació

La ciutat de Xàtiva comença a ser referent als fòrums i trobades sobre polítiques de participació ciutadana que se donen a la Comunitat Valenciana. Així ha quedat palès a les jornades autonòmiques organitzades per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació sobre la Llei de Participació Ciutadana i suport a l’associacionisme que, amb el nom de «LA PARTICIPACIÓ, RISCOS I CONFUSIONS», es varen realitzar al municipi de Paiporta el passat 29 de Juny.

Segons Miquel Alcocel, regidor de Participació, «que la Conselleria de Participació compte amb Xàtiva i amb el seu moviment associatiu per a una trobada autonòmica és el resultat de les polítiques participatives que estem duent a terme.»

La regidoria de Participació va rebre la invitació per part de la Direcció General de Participació com a model de referència d’una entitat local, i de dones, en un procés de Pressupostos Participatius com va ser el decideiXàtiva’17. Per al regidor Miquel Alcocel, «és un fet que ens encoratja a continuar apostant per la Participació Ciutadana com a eina de planificació i disseny de les polítiques del nostre govern».

L’Associació XATEBA va representar al moviment associatiu local a les jornades, representada per la seua presidenta, Fina García.

No hay comentarios

Dejar respuesta

6 + dieciocho =