XATEBA organitza, per al proper dia 04 de Maig el I Encontre anual

XATEBA organitza, per al proper dia 04 de Maig, dissabte, l’ Encontre anual, que porta per títol, «ECOFEMINISME: REPTES PER A LA VIDA”.

Cal destacar, que es portarà a terme en la Casa de Cultura de Xàtiva i està previst l’inici a les 9.30 hores.

Aquest és un acte obert a sòcies, associacions i a totes les persones interessades en general i pretén facilitar un espai per la formació, reflexió i debat, en aquesta edició al voltant del feminisme, ecologisme, la sostenibilitat del planeta, importància de les cures, de la vida digna, del saber rural que atresoren les dones, el víncle amb la terra, els Drets Humans, entre altres.

L´encontre de Xateba d´aquest any també oferirà una visió general del que és l´Ecofeminisme, així com dels seus dos pilars, la interdependència, «depenem els uns dels altres», i l’ecodependència, «necessitem el medi ambient per a sobreviure”. Així mateix, es reflexionarà, al voltant del qué es això de posar la vida en el centre, i com poder fer-ho en les nostres pràctiques quotidianes.

Per això, el programa recull en la primera part, una conferència introductòria a càrrec de Dina Garzón Pacheco, Coordinadora de la Xarxa Ecofeminista, i d´altra banda una taula redona, en la que podrem conèixer experiències i iniciatives que han dut endavant en l´àmbit local en matèria d´ecofeminisme , Esther Esquembre, de Zoonia Asociación, i Patricia Dopazo, de Plataforma ecofeminista i “Revista Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas”.

En definitiva, parlarem de reptes per a la vida. La de tots i la nostra. Sense feminisme no hi ha planeta.

Des XATEBA es convida a tota la ciutadania a participar en aquest acte. Inscripcions abans del 2 de Maig: Tf. 662135785 o enviant correu a info@xateba.es


En Castellà:
ENCONTRE XATEBA 2019: “ECOFEMINISME: REPTES PER A LA VIDA”

XATEBA organiza, para el próximo día 4 de Mayo, sábado, el Encuentro anual, que lleva por título, “ECOFEMINISME: RETOS PARA LA VIDA”, que se tendrá lugar en la Casa de Cultura de Xàtiva y está previsto el inicio a las 9.30 horas.

Este es un acto abierto a socias, asociaciones y a todas las personas interesadas en general y pretende facilitar un espacio por la formación, reflexión y debate, en esta edición alrededor del feminismo, ecologismo, la sostenibilidad del planeta, importancia de los cuidados, de la vida digna, del saber rural que atesoran las mujeres, el vínculo con la tierra, los Derechos Humanos, entre otros.

El encuentro de Xateba de este año también ofrecerá una visión general del Ecofeminisme, así como de sus dos pilares, la interdependencia, «dependemos los unos de los otros», y la ecodependéncia, «necesitamos el medio ambiente para sobrevivir”. Así mismo, se reflexionará, alrededor en torno a la cuestión de poner la vida en el centro, y como hacerlo en nuestras prácticas cotidianas.

Para ello, el programa recoge en la primera parte, una conferencia introductoria a cargo de Dina Garzón Pacheco, Coordinadora de la Red Ecofeminista, y por otra parte una mesa redonda, en la que podremos conocer experiencias e iniciativa que han llevado adelante en el ámbito local en materia ecofeminismo, Esther Esquembre, de Zoonia Asociación, y Patricia Dopazo, de Plataforma ecofeminista y Revista Soberanía Alimentaría.

En definitiva, hablaremos de retos para la vida. La de todos y la nuestra. Sin feminismo no hay planeta.

Desde XATEBA se invita a toda la ciudadanía a participar en este acto.
Inscripciones antes del 2 de Mayo: Tf. 662135785 o enviando correo a info@xateba.es

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciseis − 5 =