Vallés millorarà l’accessibilitat, la cloració i l’entorn de la seua piscina amb ajuda de la Diputació

Vallés podrà condicionar les instal·lacions de la piscina municipal gràcies a una inversió total de 65.000 euros de la Diputació de València.

La primera part d’aquesta intervenció ja s’ha completat, amb una inversió de 30.000 euros del segon Pla d’Inversions Sostenibles (IFS), que l’ajuntament ha destinat a labors d’ampliació i millora de la terrassa. La segona actuació té com a fi l’adequació de la piscina a la normativa, així com l’ampliació de vestuaris, reparació de fugues i millora de la instal·lació elèctrica.

L’ alcalde de Vallés, José Javier Sisternes, ha destacat la importància d’aquestes ajudes, que ja han servit per a completar els treballs en la terrassa de la instal·lació, i que ara permetran solucionar les «deficiències» d’aquesta infraestructura vital per al municipi en els mesos d’estiu, amb una altra aportació provincial de 35.000 euros.

«En aquests moments, per a adequar la piscina a la normativa, necessitem una rampa que millore l’accessibilitat», explica l’alcalde. «La piscina per a xapotejar no té depuradora, ampliarem els vestuaris i aprofitarem per a adaptar-los a les persones amb mobilitat reduïda, i també millorarem la instal·lació elèctrica i el sistema de cloració i pH obsolet amb el qual comptem, perquè la piscina es puga depurar de forma mecànica».

No hay comentarios

Dejar respuesta

Doce − 1 =