València Turisme compta amb Genovés per al nou projecte “Va de Bo, Va de Do”

La diputada de Turisme i responsable del Patronat de Turisme, Pilar Moncho, s’ha desplaçat a Genovés per a mantenir una reunió de treball amb l’alcalde Pere Revert i visitar el Museu de la Pilota, reformat recentment amb ajuda de la Diputació.

Entre altres assumptes tractats, destaca la posada marxa del projecte turístic “Va de Bo, Va de Do”, presentat recentment pel Patronat de Turisme en Fitur, que unirà música i esport en els trinquets valencians.

Segons Pilar Moncho, “Genovés és un dels principals bressols de l’esport autòcton i no podia quedar alié al nou projecte turístic del Patronat, que accentua la pilota valenciana com a element catalitzador de noves experiències culturals, socials i esportives úniques per a traslladar-les als visitants del nostre territori”.

Per la seua banda, l’alcalde del Genovés, Pere Revert, ha agraït la visita de la diputada i ha qualificat de “molt positiva” la reunió mantinguda “perquè seguim potenciant el nostre museu com un element fonamental per a la projecció cultural i turística del nostre poble”.
L’alcalde va mostrar a Pilar Moncho el resultat de les obres d’adequació de la façana del museu, finançades per la Diputació de València, així com el nou arxiu, recentment ampliat i millorat.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × 4 =