Un metge del Centre de Salut de Xàtiva Primer classificat a “Combate la Diabetes”

El Dr. José Ordiñana, (dalt, primer per l’esquerra) Especialista en Medicina de Família i comunitària del Centre de Salut de Xàtiva ha resultat primer classificat en la tercera edició de la iniciativa “Combate la Diabetes” d’ambit estatal.

Aquest és un programa de coneixements en el qual es valora la formació dels professionals en aquesta malaltia metabòlica, en un àrea de competitivitat creativa i col·laborativa convidant a respondre preguntes entorn de l’impacte, prevenció, tractament farmacològic i no farmacològic i consensos clínics sobre la diabetis. El premi consisteix en una rotació pel Servei d’Endocrinologia i Nutrició de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona, un dels més destacats en el diagnòstic i tractament d’aquesta patologia.

El Dr. Ordiñana participa en el rotatori especialitzat al costat dels doctors Antonio Pérez, Inka Miñambres (en la foto junt al Dr. Pérez , Dr. Geara i Dr. Ordiñana) i Analía Ramos, amb l’objectiu de facilitar al professional les habilitats i coneixements necessaris per a un millor tractament dels seus pacients adults amb Diabetis Mellitus tipus 2, i així poder millorar els resultats en l’entorn clínic del pacient.

El passat any el Dr. Ordiñana va resultar segon classificat nacional en la iniciativa “Desafie DM2” sobre diabetis mellitus tipus 2.

Aquest metge xativí, de 32 anys, també ha aconseguit altres importants premis entre els quals destaquen el guardó com a millor metge intern resident (MIR) de la província de València en 2016 atorgat per la Societat Valenciana de Medicina Familiar i Comunitària, un premi nacional en Malaltia Pulmonar Obstructiva Crònica (EPOC), dins de la iniciativa “Consulta virtual EPOC” o una beca formativa en Diabetis Mellitus a Basilea (Suïssa), entre d’ altres.

No hay comentarios

Dejar respuesta

10 − dos =