Tot a punt per a la segona edició del ‘Canals Cultural’

Les activitats, organitzades per una vintena d’associacions culturals de Canals i la regidoria de Cultura, es duran a terme del 21 al 27 de maig en diferents punts de la localitat.

El cinema, la literatura, la música, el ball, el teatre, la fotografia, el mediambient, l’autoconeixement o l’artesania són alguns dels aspects culturals i socials que estaran presents en Canals Cultural de la mà de les associacions locals que desenvolupen aquestes activitats de manera regular al poble.

Els escenaris dels tallers, xerrades, projeccions i mostres que es preparen s’estenen al llarg de tot el municipi, sent aquests la Casa de Cultura “Ca Don José”, el Centre Cultural Papa Calixte III, l’avinguda Vicente Ferri, La Lloca, el Parc Jaume I, el Monestir de Santa Clara o La Torre dels Borja.

“Després de l’èxit de la primera edició estem contents i satisfets perquè totes les associacions han col·laborat braç a braç amb nosaltres”, explica la regidora de Cultura, Celia Ibáñez. “La setmana vinent veurem el resultat d’aquesta idea, que naix de la regidoria i el Consell de Cultura, a través de la qual podrem gaudir d’una àmplia oferta cultural que culmina amb la trobada del dissabte a l’avinguda Vicente Ferri. Hem pensat en activitats obertes a la participació, dirigides a què la gent conega les associacions, a què es dediquen i qui forma part d’elles”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × cinco =