Recta final de la Fira de Setembre de Canals

La Fira  de Setembre de Canals afronta la seua recta final ja que els actes de dissabte ficaran el punt i final a l’edició d’engany.

Així, cada vesprada i als diferents parcs de la localitat s´estàn celebrant activitats per als més menuts dintre de la” Fira dels Xiquets”. Hui dimecres a les 18:00 hores el parc Jaume I albergarà l´obra de “ Els Víkings i els seus dragons”, mentre, demà dijous es podrà gaudir al parc Calixt de “ La Banda del Drac”.

A més, també s’han programat actes nocturns, dintre de “ Les Nits De Fira”. Hui, a les 22:30 hores, es contarà amb l´actuació del grup de música balcànica i tradicional de la Mediterrànea, “ Besaràbia “, a la Plaça del Torreó. Demà dijous es tancarà el programa “ Nits De Fira “amb l´actuació de la Unió Musical Santa Cecília de Canals a la Plaça Juan Carlos I d’Aiacor.

Divendres, el Centre Cultural Calixt III acollirà l´espectacle de Pep Gimeno Botifarra i Pau Chàfer “ A un home que ve del poble, ningú fa baixar la cara”. Mentre a la zona jove quatre camins es durà a terme l´actuació de la formació musical valenciana “ Atupa “ i la banda de rock “ Siniestro Total”. La nit a la zona jove conclourà amb una festa Remember.
Dissabte, últim dia de fira, destaca l´acte de desfilada de Moros i Cristians a les 20:00 hores des de l´Avinguda Vicent Ferri i ja, al voltant de la mitjanit, a la zona jove quatre camins, actuació de Meganimals i discomòbil.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × uno =