El projecte Canals Creactiva admet quatre propostes

Dilluns 29 d’octubre acabava el termini per presentar instàncies de sol·licitud a les ajudes de Canals Creactiva, projecte innovador de Reiniciem Canals per tal d’ajudar en el finançament econòmic de projectes per al poble de Canals.

Finalitzat aquest termini i llegits els projectes, des de l’organització afirmen estar satisfets amb el resultat d’aquesta primera convocatòria dotada amb un pressupost de 2.000€.
Concretament s’han presentat 4 projectes beneficiosos per al poble, que han resultat admesos en la seua totalitat: Projecte integral per a la millora ecològica d’espais forestals – Munt de Cantalar (ACDEMA, associació mediambiental); Canals sense residus orgànics (Sandra Soriano Vila i Clara Pérez Durà); Mobiliari per al gimnàs social Street Warriors (col·lectiu Street Warriors); i Publicació Revista de Cultura Local (Associació Cultural La Pebrella).

L’organització obri ara un termini de 10 dies per recórrer la decisió del Grup Gestor, després del qual se seguirà amb el procediment previst a les bases.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × cuatro =