Presentació del Llibre”Història i Arquelogia de Reial Monestir de Santa Clara de Xàtiva”

El pròxim dia 1 de desembre, dissabte, a les 19:30 hores, en la Casa de la Cultura de Xàtiva, carrer Montcada 7, es presentarà el llibre “HISTÒRIA I ARQUELOGIA DEL REIAL MONESTIR DE SANTA CLARA DE XÀTIVA” dels autors Carles Miret Estruch i Fernando Cotino Vila. La presentació serà a càrrec de l’arqueòleg municipal de Xàtiva i director de museu de l’Almodi i de la Casa de la Ensenyança, Ángel Velasco, amb la presencia dels autors i editor.

En format A4, 126 pàgines a tot color, l’obra descriu i aprofundeix sobre la història i anàlisi arqueològica del recentment recuperat per a la ciutat de Xàtiva Monestir de Santa Clara.

L’any 2008, Ulleye ja va publicar una obra sobre Santa Clara (http://xativa-llibres.com/alternat.htmon) es feia referència al patrimoni moble d’aquest Monestir que va eixir del mateix i esperem que retorne a la ciutat que els cree amb els esforços i contribucions econòmiques dels seus ciutadans.

Els convidem a participar en l’acte i a difondre-ho per a coneixement de tots els interessats en el patrimoni i història de la ciutat de Xàtiva.


En Castellà:
El próximo dia 1 de diciembre, a las 19:30 horas, en la Casa de la Cultura de Xàtiva, calle Montcada 7, se presentará el libro “HISTÒRIA I ARQUELOGIA DEL REIAL MONESTIR DE SANTA CLARA DE XÀTIVA” de los autores Carles Miret Estruch y Fernando Cotino Villa. La presentación correrá a cargo del arqueólogo municipal de Xàtiva y director de museo de l’Almodi y de la Casa de la Ensenyança, Ángel Velasco, con la presencia de los autores y editor.

En formato A4 y en 126 páginas, la obra describe y profundiza sobre la historia y análisis arqueológico del recientemente recuperado para la ciudad de Xàtiva Monasterio de Santa Clara.

En el año 2008, Ulleye ya publicó una obra sobre Santa Clara (http://xativa-llibres.com/alternat.htmon) donde se hacía referencia al patrimonio mueble de dicho Monasterio que salió del mismo y esperamos que retorne a la ciudad que los creo con los esfuerzos y contribuciones económicas de sus ciudadanos.

Les invitamos a participar en el acto y a difundirlo para conocimiento de todos los interesados en el patrimonio e historia de la ciudad de Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × cinco =