Presentació de la Cinquena Edició del Concurs Joves Intèrprets de la Llosa de Ranes

El divendres, 1 de març, es va fer la presentació de la cinquena edició del Concurs de Joves Intèrprets, a les 20:00 hores a l’Auditori Mestre Vicent Tortosa.

La presentació va estar a càrrec de José Javier Carreres, President de la Societat Musical de la Llosa de Ranes; Luismi Mateu, Representant de la Fundació Sanganxa i Evarist Aznar, alcalde de la Llosa de Ranes.

El Concurs de Joves Intèrprets de la Llosa de Ranes es ja tota una referència, amb 4 edicions per on han passat quasi 400 músics.

La presentació, va començar amb un video on apareixien totes les col·laboracions i activitats que s’han portat a terme des de que es signara el conveni estes tres entitats, i les noves per aquest any. També es va donar a conèixer les noves obres per al concurs, els quasi 4.000 € en premis i l’accés a la nova web.

Les dates per a esta nova edició seran el 6 i 7 de juliol per vent-fusta i 13 i 14 de juliol per vent-metall.

A més, va haver-hi música en directe amb alguns dels guanyadors del concurs en edicions passades, amb el trompetista Melchor J. Collado; la flautista Inés Cantos i el saxofonista Victor Agustí, acompanyats al piano per Adolfo García.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × uno =