El paralímpic Ricardo Ten oferirà una xerrada a Xàtiva

El Centre Ocupacional de la Costera inicia un ritme frenètic al voltant de la Carrera Popular que aquest any celebrarà la seua onzena edició. Una cursa que va agafant prestigi i més després de l’aniversari de l’any passat en el que es van participar 1.000 corredors i corredores.

Amb motiu d’aquesta prova i després de l’experiència de l’any anterior de realitzar una xerrada sobre esport adaptat amb el jugador de Boccia José Vaquerizo, enguany el Centre Ocupacional torna a organitzar una altra en aquest cas amb un altre esportista paralímpic, Ricardo Ten, recentment campió del món de ciclisme a Rio de Janerio.

Ten oferirà la xerrada titulada ‘Viure sense límits’ en la qual exposarà les seues vivències i la seua lluita per tal d’aconseguir tots els èxits que ha aconseguit al llarg de la seua vida esportiva.

Ricardo Ten oferirà aquesta xerrada el proper dijous dia 19 d’abril a la Casa de Cultura de Xàtiva, una xerrada oberta al públic i que pretén manifestar que malgrat les capacitats diferents de les persones, l’esport és un bon mitjà per aconseguir moltes de les metes que les persones es proposen. Aquesta activitat està patrocinada per l’Obra Social de La Caixa.

No hay comentarios

Dejar respuesta

11 − Ocho =