Es millora l’accés a les aules d’infantil al CEIP Vicente Rius de Canals

Aprofitant les vacances escolars, l’Ajuntament de Canals ha iniciat les obres de millora i condicionament de les aules d’infantil de 4 i 5 anys del CEIP Vicente Rius. Tot aquest treball forma part de la segona fase per adequar l’accés de totes les aules d’infantil del centre pel mateix lloc amb portes d’accés independents des de l’exterior, segons recorden fonts municipals.

Cal recordar que l’estiu passat, després que la Direcció Territorial aprovarà l’aula de 2 anys per al passat curs, es van dur a terme algunes intervencions com l’adequació de portes d’accés independents des de l’exterior a l’aula de 2 i també a la de 3 anys, col·locació de tanques perimetrals de fusta per a evitar el rastell i la perillositat d’aquest, protectors als radiadors i les portes per a evitar cremades i altres accidents, etc.

A l’actuació encetada l’any passat se suma aquesta que està desenvolupant-se a hores d’ara per tal d’unificar l’entrada dels més menuts, quatre cursos d’infantil, a les aules. A més, s’hi ha habilitat una rampa d’accés i s’ha millorat la seguretat exterior amb tanques perimetrals de fusta.

L’alcalde de Canals i regidor d’Educació, Ricardo Requena ha assenyalat que des de l’equip de govern “continuem treballant per a donar resposta a les demandes que cada claustre ens sol·licita per poder així complir amb un dels nostres deures: manteniment adequats els centres educatius públics”. Així mateix, Requena ha volgut agrair novament als membres de la Brigada Municipal les tasques que realitzen, ja que fan possible “moltes d’aquestes necessitats”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × 5 =