Miguel Borrego guanya el premi de pintura Fira d’Agost

Miguel Borrego Talavera de Manises (València) ha guanyat el premi de pintura Fira d’Agost de Xàtiva amb la seua obra títolada ‘El Rumor, La Máscara’ de 150×100 realitzada en àcrilic i resina.

Aquest matí s’ha reunit, a la Casa de Cultura de la ciutat, el jurat constituit per a qualificar i atorgar el Premi de Pintura Fira d’Agost de Xàtiva 2016, format pels següents components:
En Romà de la Calle: Catedràtic d’Estètica i Teoria de l’Art
En Bernat Montagud Piera: Doctor en Història de l’Art
Na Maria Teresa Ibàñez Giménez: Doctoraen Història de l’Art
El Regidor de Cultura de l’Excm. Ajuntament de Xàtiva, En Jordi Estellés Carrasco ha exercit de president del mateix i Juli Verger ho ha fet en categoria de secretari.

Els membres del Jurat, després de visionar les 140 obres presentades han realitzat una selecció prèvia de 18 d’elles que han passat a estudiar amb un major deteniment, decidint atorgar d’entre aquestes el Premi de Pintura Fira d’Agost de Xàtiva 2016 a l’obra catalogada amb el núm 28 de Miguel Borrego Talavera de Manises (València), titolada ‘El Rumor, La Máscara’ de 150×100 realitzada en àcrilic i resina.

A més, el jurat ha fet constar en acta, per la seua qualitat, 4 Mencions d’Honor, a les obres núm. 42 d’Ana Chacón Villalonga de Rocafort (València) per l’obra titolada “Secuencia del pulpo” de 168×160, en técnica mixta; a la núm 41 de Fernando Jiménez Fernández de València per l’obra titolada “Introselenita 20” de 180×150 en tècnica mixta; a la núm 73 de Silvia Lerín de València titolada “Amarillo plegado con hendidura” de 180×180 en tècnica mixta i a la núm 38 de Javier Soria Ortega, titolada “Ilusión a color” de 150×150, en tècnica mixta.

No hay comentarios

Dejar respuesta

16 − 9 =