Mai Castells, de Compromís, investida primera alcaldessa de Canals

• La canalina ha rebut el suport de Canals en Moviment i de Ciutadans

La fins ara regidora de Serveis Municipals a Canals, Mai Castells, ha resultat elegida alcaldessa amb els vots a favor dels regidors i regidores de Canals en Moviment i Ciutadans. La ja investida alcaldessa ha agraït el suport i ha afirmat que “treballarà amb l’escolta activa i la voluntat de mantenir acords estables per millorar la vida dels veïns i veïnes de Canals”.

Fins aquest dissabte, la formació no havia fet oficial cap acord d’investidura i s’ha mostrat sorpresa que el partit socialista no haja votat a favor de la investidura. Segons apunten fonts socialistes, la negativa hauria vingut per les exigències del grup socialista a governar l’alcaldia de Canals, malgrat que les eleccions del passat 26 de maig donaven una clara victòria a Mai Castells i Compromís.

Compromís segueix insistint en la formació d’un govern ampli, plural i que “sàpia escoltar i actuar” i membres d’aquesta coalició han criticat obertament els requeriments del candidat socialista per partir de l’egoisme i l’ambició. Recorden als socialistes que Compromís està obert a continuar parlant el què i el com d’aquest nou govern, però subratllen que els interessons del poble de Canals estan “per damunt de les persones”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

13 − cuatro =