L’IES Dr. Simarro Lacabra de la Llosa de Ranes rep una menció d’honor

L’IES Dr. Simarro Lacabra de la Llosa de Ranes rep una menció d’honor en prevenció d’addiccions tecnològiques

El passat 27 de març tingué lloc a València la 1ª jornada ‘#DIPTIC’ de la Diputació de València en matèria de prevenció de drogodependències en la tecnología. En aquesta jornada es va fer entrega d’una menció d’honor a l’Institut de la Llosa de Ranes, Secció de l’IES Dr. Simarro Lacabra, per la seua participació a les activitats formatives en esta matèria i l’estudi sobre les addiccions tecnològiques. En representació de l’institut anaren una part del professorat ,i des de l’Ajuntament, les Treballadores Socials.

mencio-lallosa-de-ranes-3Actualment el 90,4% de menors de 9 i 16 anys disposa de telèfon mòbil i el 92,2% té ordenador o tablet propis, dispositius que els permeten estar connectats entre 3 i 4 hores al dia. En aquest context d’ús generalitzat de noves tecnologies amb connexió a Internet, els experts insten a pares i docents a previndre l’ús de noves tecnologies des dels 7 anys, ja que entre el 65% i el 80% dels menors reconeixen que els seus progenitors no apliquen mesures freqüents de control parental. Aquestes són algunes de les dades que s’extrauen de l’informe sobre dependències a les noves tecnologies, finançat per la Diputació de València i elaborat per E-Value.

mencio-lallosa-de-ranes2‘L‘Estudi de l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació en menors de la província de València’es va presentar el passat dimecres a la Sala Mutant de les Naus en la jornada ‘Diptic’, en què van participar el president de la corporació provincial, Toni Gaspar, i la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer; així com els professionals que han elaborat l’estudi, com són l’assessor tècnic d’E-Value, Víctor J. Villanueva; la periodista i especialista en màrqueting online, Susana Lluna; o el catedràtic de Psicologia Bàsica de la Universitat de València, Mariano Chóliz, entre altres.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecisiete + 9 =