L’escola de padel Juank Gil-Club de Camp Bixquert guanya el Campionat de la Comunitat Valenciana per equips de cadets
Els dies 5, 6 i 7 d’abril es va celebrar en Sant Vicent del Raspeig (Alacant), el Campionat de Padel de la Comunitat Valenciana. Els dies 6 i 7 d’abril, per primera vegada l’Escola de padel Juank Gil de la Llosa de Ranes va participar en aquest torneig, considerat un dels més importants per a menors. Al voltant de 55 equips i més de 500 xiquets competiren en vàries categories, i l’Escola Juank Gil-Club de Camp Bixquert va quedar campiona en la segona categoria de cadets guanyant tots els partits, quedant així campions en la seua categoria, de la Comunitat Valenciana. L’equip està format per 8 xiquets i xiquetes i, compta amb 3 membres del nostre municipi: Daniela Fayos, Jordi Vallés i Javier Beltran, a més de l’entrenador, Juan Carlos Gil.