Les falles de Xàtiva ja coneixen les seccions en les que competiran en 2017

La Junta Local Fallera de Xàtiva ha donat a conèixer les seccions en les que competiran en les próximes falles 2017 els 19 monuments de la ciutat.
Aquest any, la secció especial tornarà a comptar amb quatre falles, les mateixes que hi van estar durant les falles 2016: Espanyoleto, Ferroviària, República Argentina i Raval. A la secció primera, aquest any hi haurà tres falles: Passeig-Cardenal Serra, Murta Maravall i Molina Claret; mentre que a la secció segona competiran cinc comissions: El Cid Plaça de la Trinitat, Abu Masaifa, Benlloch Aleixandre VIé, Sant Jordi i Selgas Tovar. per últim, la secció tercera estarà ocupada per set comissions: Sant Jaume, Sant Feliu, Plaça del Mercat, Corts Valencianes, Tetuan Porta de Sant Francesc, Verge del Carme i Juan Ramon Jiménez.
Pel que fa a les falles infantils, la secció especial comptarà en 2017 amb tres falles: Espanyoleto, Ferroviària i Murta Maravall; mentre que la secció primera la ocuparan dos falles que al 2016 competíen en especial: República Argentina i Abú Masaifa. A la secció segona trobarem cinc comissions: El Cid Plaça de la Trinitat, Sant Jordi, Juan Ramón Jiménez, Selgas i Molina. Les altres nou comissions es desenvoluparan a la secció tercera: Sant Jaume, Sant Feliu, Plaça del Mercat, Corts Valencianes, Passeig Cardenal Serra, Benlloch Aleixandre VIé, Raval, Tetuan Porta de Sant Francesc i Verge del Carme.

diaridigital.es-secciones-de-fallas

No hay comentarios

Dejar respuesta

9 − siete =