L’antiga Casa de Cultura de Canals serà la nova seu de l’Escola d’Adults

L’Ajuntament de Canals ha adjudicat l’obra d’adequació del Centre de Formació de Persones Adultes (EPA) en l’antic edifici de la Casa de Cultura, “Ca Paquita La Moruna”, a l’empresa canalina ATG Desarrollos.

L’antiga Casa de Cultura de Canals albergarà, en un període aproximat de sis mesos, les noves instal·lacions de l’EPA amb uns serveis més moderns i actuals als nous temps.
Aquesta obra s’emmarca dintre del pla provincial d’inversions financerament sostenibles de la Diputació de València amb un pressupost de més de 226.000€.

Amb aquesta inversió, l’Ajuntament de Canals fa realitat un projecte iniciat en 2017, on es decidí reubicar les obsoletes instal·lacions de l’ EPA Canals a l’antiga Casa de Cultura del carrer Beat Factor. La nova inversió se suma a la ja feta per l’Ajuntament de Canals en este mateix edifici, on fa mesos es van renovar les finestres i la fusteria.

Ricardo Requena, alcalde i regidor d’Educació de l’Ajuntament de Canals es mostrà, “molt il·lusionat amb este ambiciós projecte que per fi serà una realitat al nostre poble”. A més, afegia que “amb les noves instal·lacions, tindrem a l’EPA el Ges 1 i el Ges 2 en el mateix edifici i centralitzat dins del poble”.

Requena concloïa recordant que “l’escola de les segones oportunitats, com són les escoles d’adults i particularment la de Canals, ja es mereix unes instal·lacions com aquestes que dintre de ben poc seran una realitat al nostre poble”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Ocho + 18 =