La Societat Musical de la Llosa de Ranes celebra demà el Concert Extraordinari de Santa Cecília

La Societat Musical de La Llosa de Ranes celebrarà demà dissabte 25 de novembre el Concert Extraordinari de Santa Cecília “Concert de Solistes”. Serà a les 19:00 de la vesprada a l’Auditori Municipal “Mestre Vicent Tortosa”.

En la primera part del concert actuaran els solistes Dionisio Garcia i Saül Hostalet, que interpretaran el pasdoble “Fina Blasco” de Rafael Talens i el concert per a dos trompes i banda simfònica “The Mime” de Teo Aparicio. També actuarà Darío Giner amb el concert per a clarinet i banda simfònica “II Concerto” d’Óscar Navarro.

La segona part estarà protagonitzada pel solista Pablo González que interpretarà el pasdoble “Las Arenas” de Manuel Morales; i la rapsòdia per a piano i banda simfònica “Rhapsody in blue” de George Gershwin.

Tots els solistes estaran acompanyats per la banda simfònica de la Societat Musical de La Llosa de Ranes, sota la direcció de Rafael Grau.

Aprofitant l’esdeveniment es realitzarà la presentació dels nous músics de la Banda Simfònica: Daniela Ciscar (flauta travessera), Álvaro Arenas (trombó), Javier Montell (bombardí), Mariam Sanchis (clarinet), Aimar Penadés (trombó), Olga Esteve (clarinet), Carla Pitarch (clarinet) i Gabriel Navalón (trombó).

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro + catorce =