La Primitiva Setabense organitza activitats amb motiu de la celebració de Santa Cecilia

El saló s’assajos de la societat acollirà demà divendres, a les 22:30h, la presentació i proclamació de la Cecilina Major, Eva Albiar. Dissabte a les 19:00h la banda es dirigirà al domicili de la ceciliana eixint, Dolores Juan per traslladar a la imatge de la patrona a l’esglèsia de la Merced, on s’oficiarà una missa en el seu honor a les 20:00h. Després hi haurà sopar de la societat.
Ja el diumenge es disputarà, a partir de les 12:00h, un partit de futbet i després hi haurà dinar. Les activitats conclouran el proper dissabte dia 26 amb el concert de la banda i l’orquestra de la societat i un sopar.
D’altra banda, “l’Escola dels músics” ha organitzat una Setmana Cultural on es donaran cita diferents activitats com classes de ensembles, tallers de manteniment d’instruments de vent fusta i vent metall, assajos didàctics, actuació del cor d’alumnes i classes col·lectives obertes a tothom, entre altres.
A més, s’aprofitarà la Setmana Cultural, que es perllongarà fins al dia 26, per a celebrar una setmana de portes obertes.
La setmana cultural començarà dilluns que ve 21 de novembre a les 18 hores amb la inauguració de l’Exposició dels dibuixos seleccionats del concurs escolar.

No hay comentarios

Dejar respuesta

13 + cuatro =