La Mancomunitat ret homenatge a dones i associacions més representatives d’ambdues comarques

L’entitat ha convocat un acte que es celebrarà demà 27, en la seu de la Mancomunitat, en el que retrà homenatge a totes aquelles dones i associacions que lluiten a favor de la igualtat i en contra la violència de gènere.

La seu de la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal acollirà demà a les 18.30 hrs, un acte emmarcat en les activitats realitzades a les comarques amb motiu de la celebració del 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència de gènere.

Aquesta segona edició rep homenatge a persona i associacions que lluiten en contra de la violència de gènere i fomenten la igualtat. Les escollides , a petició de cada ajuntament , són: Col·lectiu Feminista Les Tàperes (Montesa), Associació de Jubilats de Cerdà, Associació Mestresses de Casa ( La llosa de Ranes I El Genovés), Paqui Borox (Directora de l’ Escola D’adults Francesc Bosch i Morata de Xàtiva) i Associació Cultural Serra Grossa de Vallada.

A més, aquest any des de la Mancomunitat, s’ha volgut fer un reconeixement a totes aquelles associacions que lluiten per eradicar aquesta xacra social. És el cas de l’associació Xateba, per la igualtat, contra la violència de gènere (Xàtiva), Peroleres per la igualtat (Canals) i Associació Feminista Fent Camí (Xàtiva).

L’acte que estarà amenitzat per la cantant valenciana, Reme Baldoví finalitzarà amb el lliurament del premi de cartells convocat per aquesta entitat, on es farà entrega del premi de 200€ al cartell guanyador.

La presidenta de la Mancomunitat ha convidat a tots els veïns i veïnes de les comarques a “participar en aquest acte, i manifestar el seu rebuig a aquesta epidèmia cada vegada menys silenciosa”.


En Castellà;

La Mancomunidad rinde homenaje a mujeres y asociaciones más representativas de ambas comarcas

La entidad ha convocado un acto que se celebrará mañana 27, en la sede de la Mancomunidad, en el que rendirá homenaje a todas aquellas mujeres y asociaciones que luchan a favor de la igualdad y en contra la violencia de género.

La sede de la Mancomunidad de Municipios la Costa-Canal acogerá mañana a las 18.30 hrs un acto enmarcado en las actividades realizadas a las comarcas con motivo de la celebración del 25 de noviembre, Día Internacional contra la violencia de género.

Esta segunda edición recibe homenaje a persona y asociaciones que luchan en contra de la violencia de género y fomentan la igualdad. Las escogidas, a petición de cada ayuntamiento, son: Colectivo Feminista Les Tàperes (Montesa), Asociación de Jubilados de Cerdà, Asociación Amas de casa ( La Llosa de Ranes i El Genovés), Paqui Borox (Directora de la Escuela de adultos Francesc Bosch i Morata de Xàtiva) y la Asociación Cultural Serra Grossa de Vallada.

Además, este año desde la Mancomunidad, se ha querido hacer un reconocimiento a todas aquellas asociaciones que luchan para erradicar esta lacra social. Es el caso de la asociación Xateba, por la igualdad i contra la violencia de género (Xàtiva), Peroleres per la igualtat (Canals) y la Asociación Feminista Fent Camí (Xàtiva).

El acto, que estará amenizado por la cantante valenciana Reme Baldoví, finalizará con la entrega del premio de carteles convocado por esta entidad, donde se hará entrega del premio de 200€ al cartel ganador.

La presidenta de la Mancomunidad ha invitado a todos los vecinos y vecinas de las comarcas a “participar en este acto, y manifestar su rechazo a esta epidemia cada vez menos silenciosa”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × 4 =