La Llosa de Ranes presenta el programa d’activitats per al Dia Contra la Violència de Gènere

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de La Llosa de Ranes en col·laboració amb l’Associació de Mestresses de Casa “Tyrius” ha preparat diverses activitats amb motiu de la celebració del Dia Internacional contra la Violència de Gènere del proper 25 de novembre.

Els actes començaran el dia 24 a les 17:00 de la vesprada, amb la lectura d’un manifest contra la violència de gènere a càrrec de la Regidora de Benestar Social, Paqui Juan i la Presidenta de les Mestresses de Casa, Tere Climent. A les 17:30 es realitzarà una cercavila per tot el poble, en defensa de la llibertat i el respecte mutu. En acabar la volta, a les 18:00, tindrà lloc una ponència sota el títol “Prevenir i fer front a la violència de gènere”, de la mà de la psicòloga Pilar Martínez al saló del Centre Cívic. Per a finalitzar la jornada, a les 19:00, es farà un berenar al mateix lloc.

Les activitats continuaran l’endemà dissabte amb un curs gratuït de defensa personal per a dones de totes les edats, a càrrec de l’empresa “Defensa Personal Valencia Defensus Self-Protection Science”. La classe tindrà lloc de 9:00 a 13:00 en el Centre Cívic. Les places estan limitades i, per tant, cal apuntar-se prèviament. Les inscripcions es podran fer el proper dijous de 17:00 a 19:00 en la primera planta del Centre Cívic.

“Un any més, és necessari que tota la ciutadania prenga consciència d’una xacra social que ja s’ha cobrat la vida de 44 dones i de 8 xiquets i xiquetes en aquest 2017”, ha assegurat Evarist Aznar, alcalde de La Llosa de Ranes. Per la seua banda la Regidora de Benestar Social, Paqui Juan, considera que “és molt important que es prenguen mesures davant el maltractament, no hi ha que mirar cap a un altre costat, hi ha que denunciar. Les dones maltractades han de saber que no estan soles i que hi ha moltes opcions per a dir “prou”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

veinte − 9 =