La Llosa de Ranes convoca una nova edició del concurs nacional Joves Intèrprets

El certamen, que tindrà lloc els dies 1,2, 8 i 9 de juliol a l’ Auditori Municipal “Mestre Vicent Tortosa”, és una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de La Llosa de Ranes amb la col·laboració de la Societat Musical local i la Fundació Sanganxa en el que músics de fins a 16 anys mostren les seues habilitats amb els instruments de vent.

La competició està dividida en dues modalitats – una fins als 12 anys i un altra de 13 a 16 anys- i en especialitat d’ instruments de vent fusta- flauta, oboè, fagot, clarinet i saxofon- i vent metall – trompa, trompeta, trombó, bombardí i tuba. A més, consta de dues fases eliminatòries: una primera en què s’interpretarà l’obra obligada de la modalitat instrumental seleccionada, entre els quals es troba una composició de Juanjo Gallego, músic de la banda de La Llosa de Ranes. I una segona fase final, on cadascun dels concursants interpretarà una obra de lliure elecció .

A més a més, el certamen compta amb 18 premis i una dotació econòmica total de més de 3.600€ que es lliuraran entre les diferents mencions honorífiques. Uns premis en metàl·lic que es complementaran amb productes i serveis en talles i botigues especialitzades.
El termini d’inscripció finalitzarà el 16 de juny. Per a facilitar aquest tràmit i tenir accés a tota la informació del certamen s’ha habilitat una pàgina web específica del concurs (www.concursodemusica.com).

No hay comentarios

Dejar respuesta

6 + Diez =