La IV Fase del Pla d’Inclusió eleva a 98 les persones que troben feina a Xàtiva gràcies a aquest programa de Benestar Social

En la jornada d’ahir s’incorporaren a l’Ajuntament els 15 nous treballadors que formen part de la quarta fase del Programa de Polítiques Inclusives (PI) de la Regidoria de Benestar Social de Xàtiva. Amb ells, ja són un total de 98 persones les qui han trobat ocupació gràcies a aquest pla.

L’alcalde, Roger Cerdà, i la regidora de Benestar Social, Xelo Angulo, els han rebut per a donar-los la benvinguda com a nous treballadors municipals que completaran 6 mesos de treball en diferents departaments de l’Ajuntament de Xàtiva, amb una jornada de 25 hores setmanals.

Cerdà s’ha dirigit als nous treballadors del PI per tal d’incidir “en l’aposta important que fa aquest Ajuntament per aquelles persones que per les seus circumstàncies són usuàries dels serveis socials per tal d’ajudar a canviar les seues situacions personals i familiars, anant un pas més enllà de les ajudes econòmiques”. L’alcalde ha animat als nous usuaris del PI a “aprofitar l’oportunitat”.

Per la seua banda, Angulo ha comentat que el PI “és una mesura interessant per al creixement laboral i econòmic tant dels usuaris com de les seues famílies. És tracta d’una ajuda mútua, ja que l’Ajuntament ajuda a aquestes persones i elles ens ajuden a portar endavant els distints serveis municipals”.

Amb aquesta quarta fase, la inversió duta a terme per l’Ajuntament de Xàtiva en el Programa de Polítiques Inclusives s’eleva als 350.000 euros en el que va de legislatura.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × 1 =