La Falla Selgas Tovar ja té Fallera Major Infantil i presidents per a les falles 2019

La Falla Selgas Tovar ja té representats per a les falles 2019. Enrique Mora i Tortosa va ser escollit fa uns setmanes com a president de la comissió per cinquè any consecutiu, mentre que la passada setmana va arribar el torn de la resta de protagonistes. Daniela Martínez Tormo serà la fallera major infantil, i estarà acompanyada per Mateo Agustí Corts com a president infantil.

D’altra banda, la comissió també ha confirmat que prolongarà la vinculació amb els artistes que realitzaren els seus monuments en les falles 2018. Serà el tercer any consecutiu per a Xavi Herrero en l’encàrrec del cadafal gran, mentre que Xavi Ureña repetirà amb el monument infantil, que el passa any va aconseguir el primer premi de la secció Segona, així com el Ninot Indultat Infantil.

La falla organitza activitats en juny

La comissió Selgas Tovar també ha informat de que durant aquest mes de juny realitzarà diverses activitats. Al casal de la falla es podran veure els partits de la selecció espanyola durant el Mundial de Rússia, amb preus populars, mentre que el dissabte 23 de juny hi ha organitzat un sopar amb motiu de la Nit de Sant Joan, al que pot apuntar-se tot aquell que ho desitge. També està per tancar una visita a una bodega, i una excursió nocturna pels paratges de la ciutat.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecisiete − Nueve =