La Costera rebrà més de 360.000 euros de la Diputació per a la restauració d’obres patrimonials

La vicepresidenta de la corporació, María Josep Amigó, i el diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, han presentat una injecció bianual de 10 milions d’euros en subvencions a 248 béns històrics i culturals de les comarques de València. Que en el cas de la comarca de la Costera es traduirà en 363.328 euros per a un total de 12 projectes.

Es tracta de tres línies de subvenció, que ascendeixen a un total de 9.875.000 euros, per a obres de restauració i conservació de béns immobles amb valor històric, artístic o d’interès local; obres de condicionament, millora o conservació d’immobles destinats a activitats musicals; i obres de restauració del patrimoni moble en les comarques.

“Un total de 159 municipis rebran aquestes ajudes que s’han adjudicat seguint criteris tècnics, a través de baremacions transparents i objectives, cosa que juntament amb un augment anual del 30% en la dotació econòmica, ens diferencia del que es feia en anteriors legislatures”, ha destacat la vicepresidenta. “Són 248 projectes distribuïts entre un total de 159 municipis, és a dir, que el 60% del total de municipis de les comarques de València rebran alguna ajuda d’aquesta convocatòria”, ha afegit.

Amigó ha incidit en l’autonomia dels pobles i ciutats, “ja que és cada ajuntament qui decideix quins projectes són els més necessaris per als seus veïns i veïnes”, a més d’en els criteris tècnics i objectius que han seguit per a atorgar les subvencions.

No hay comentarios

Dejar respuesta

veinte − 7 =