La coberta retràctil de la piscina municipal de Xàtiva ja és una realitat

La coberta de la piscina de Les Pereres estarà enllestida a finals d’abril

Les obres de cobriment de la piscina pública de Les Pereres avancen segons el calendari previst. Aquest matí, l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha pogut comprovar de primera mà l’estat dels treballs. La coberta retràctil ja està construïda i l’obra entra en la seua fase definitiva. La previsió és que la instal·lació estiga finalitzada per al mes d’abril. Junt a l’alcalde, han visitat les obres el regidor d’Hisenda, Ignacio Reig i el regidor d’Esports, Pedro Aldavero.

piscina-cubierta-3-diaridigital.esL’alcalde ha explicat que «la piscina coberta era un dels objectius que es va marcar aquest equip de govern. Hi havia una necessitat de que la ciutat tinguera una piscina coberta pública en bones condicions i que poguera ser utilitzada per totes i tots els veïns de la ciutat. Complim amb la nostra paraula fent que aquesta ciutat seguisca creixent. Esperem que les instal·lacions esportives de la ciutat seguisquen millorant. En definitiva, treballem per a millorar dia a dia la qualitat de vida dels veïns de la nostra ciutat».

Per la seua banda, Aldavero s’ha mostrat satisfet amb l’evolució dels treballs: «estem contents ja que les obres avancen segons allò previst. Amb la coberta retràctil, la piscina queda molt espaiosa. A finals d’abril tindrem la piscina com estava previst».

piscina-cubierta-1-diaridigital.esEl projecte de cobriment de la piscina de Les Pereres, adjudicat per 798.551’26 euros a Ravi Obras, Transportes y Excavaciones, S.L., està inclòs al Pla Director d’Inversions «Xàtiva Creix». Es basa en una coberta lleugera i retràctil que permeta l’ús com a piscina coberta i climatitzada durant l’hivern sense condicionar l’ús en el període estival, quan podrà ser recollida.

La nova edificació estarà constituïda per tres blocs diferenciats: la prolongació de la coberta vermella actual, la coberta telescòpica automàtica de la piscina, i un edifici d’instal·lacions en el que s’habilite la caldera per escalfar l’aigua de la piscina, així com el quadre elèctric o la depuració i cloració.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 + 7 =