Jordi Payà, un dels millors homes del temps, serà l’eix central de les Jornades gastronòmiques que dedica “a la tardor” el restaurant Sàez de Vallada aquesta fi setmana. Aquest divendres a la vesprada s’inaugurarà l’exposició de pintura de l’artista Eva Cuesta dedicada a la tardor i, a la nit, hi haurà una degustació de tapes.
S’oferirà un menú de qualitat a un preu molt econòmic, perquè, en paraules del xef, Eusebi Sàez, “volem oferir a tots paladars l’oportunitat d’assaborir cuina elaborada, i amb la marca “Slow” ens estem acostant a un públic, especialment jove, però amb ganes de menjar bé”.
A més, aquest dissabte a la nit Jordi Payà visitarà el local entorn al Sopar Especial de la Tardor, amb 10 plats, tots ells cuinats utilitzant els millors ingredients d’aquesta època. A continuació oferirà una xarrada sobre curiositats de la meteorologia i d’aquesta estació. Les jornades finalitzaran el següent cap de setmana, amb un menú degustació “Especial 1.000 bolets” a força de bolets, un dels ingredients estavella de la tardor.
Font: locutorlocal.blog – Felix Lluch