Joan Turu pinta un mural al Centre Ocupacional la Costera amb els usuaris

Tres dies ha estat Joan Turu al Centre Ocupaional de Xàtiva per tal de pintar un mural a l’entrada de l’edifici. Un mural que intenta mostrar el que dins del recinte es porta a terme en el seu dia a dia. Un mural amb un missatge clar i on, pretén que les persones que vinguen a visitar el centre es facen una idea del que es va a trobar al seu interior. Un mural pintat pel propi Turu i on han participat la gran majoria d’usuaris del centre ocupaional i els propis treballadors.

Però també altres persones que bé aprofitant la presència del il·lustrador català o bé per que es trobaven de pas pel centre han posat el seu segell pintant alguna part del mural. Un mural que té un missatge clar: TAN ESPECIAL COM TU!, on es pretén mostrar a tots els que visiten el centre, i com no a la societat en general la importancia de que tots tenim cabuda en este món, tots som i volem formar part i millorar aquesta societat tan diversa.

Des del centre, es vol “agrair a Joan Turu les facilitats que ha mostrat sempre per portar endavant aquesta iniciativa. Per supost l’obra d’art que ens ha deixat per a que en el dia a dia ens adonem de la importancia de la diversitat de les persones i sobretot per l’oportunitat d’haver conegut una persona que com diu el cantautor de Cocentaina Andreu Valor, és d’aquelles persones que amb el seu talent i creatitvitat milloren aquest món. Ens sentim uns privilegiats de poder compartir moments amb persones com Joan. El seu art i la
manera d’entendre la societat en la que deguem viure ha de ser un referent en el que guiarnos. Gràcies Joan per tants moments”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 − cuatro =