Ja a la venda les entrades per al concert de Mayalde en Arrelats Folk

L’Escola de Danses de Xàtiva es prepara per a posar en marxa la setena Edició d’Arrelats Folk Xàtiva. La presentació de la Mostra s’iniciarà el proper 20 d’octubre amb un acte gratuït al carrer Ànimes de Xàtiva , a les 19:30, amb el concert del grup de Palencia El Naán.

La Mostra continuarà el dia 21 d’octubre amb matí i vesprada dedicat a Menuts Arrelats, amb l’actuació a la Plaça Sant Francesc del grup de teatre El Ball de Sant Vito, amb l’espectacle La terra dels Babaus que posa en valor les titelles de guant tan tradicionals a les terres valencianes. A més, des de les 11:00 fins a les 19:30 els Menuts podran gaudir dels Jocs de Fusta gegants instal·lats al llarg del carrer Porta Sant Francesc.

Per la nit, a les 22:00, al Gran Teatre de Xàtiva, concert del grup de música Mayalde, prestigiós grup salmantí que des de fa més de 30 anys porta la seua música i les seues històries per tota Espanya, Europa, Amèrica i Àfrica i que ha rebut nombrosos premis. Les entrades ja es poden adquirir tal i com han informat des de l’organització de l’esdeveniment.

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 × cinco =