El Joventut Badalona, València B.C., C.B. Delfos Cornellà, CB Marcelina Benifaió, Real Madrid i C.B. Genovés disputaran aquest torneig .

Els propers 24, 25 i 26 de juny, al Pavelló Municipal del Genovés, el C.B. Genovés junt a l’Escola de Bàsquet del mateix Club oferiran, de nou, un altre torneig de bàsquet amb els millors equips Alevins de tot l’Estat Espanyol.
Aquest any ja serà la catorzena edició, que junt a les 13 edicions ja realitzades del Torneig Cadet ,allà, pel mes de febrer en sumen ja una xifra ,que en certa manera, provoca vertigen, sobretot després de veure els equips i jugadors que han participat en els esmentats tornejos .
No és fàcil portar a terme esdeveniments com aquestos, i més en els temps que ens trobem, però el C.B. Genovés no vol deixar d’oferir aquestes competicions als jugadors del seu Club.

basquet-genoves-3Per aquestos campionats alevins han passat equips com C.B. Saragossa, Akasvayu Girona, Easo Sant Sebastià, Joventut de Badalona, Real Madrid, Ros Casares, Unelco Tenerife, Barreirense de Portugal, Pamesa València, C.B. Cornellà, Estudiantes de Madrid, C.B. Llíria, Gandia Bàsquet, C.B. Alginet, Unicaja Màlaga, Meridiano Alacant, Spartag de Praga, C.B. Granollers i el propi C.B. Genovés.
Aquesta nova edició que conformarà el XIVé Torneig Nacional Aleví de Minibàsquet del Genovés comptarà amb la participació dels equips del València B.C., Joventut de Badalona, CB Marcelina Benifaió, C.B. Cornellà i de nou el Real Madrid, que junt al propi C.B. Genovés, disputaran un campionat que proporcionarà una bona oportunitat,per veure de nou en el Genovés, el millor bàsquet de la Categoria. Bàsquet de formació en estat pur.
La presentació del mateix es farà el proper divendres 24 de juny al Museu de la Pilota i les competicions seran durant tot el dia 25, dissabte ,on es definiran els encreuaments finals que es disputaran el diumenge 26, on la final està prevista per a les 12.00 h.

basquet-genoves-1La pròpia organització es mostra molt satisfeta de poder oferir una nova edició d’aquest torneig ja que malgrat les dificultats en que ens hem trobat, sobretot en la configuració del cartell, no hem deixat d’esforçar-nos per poder estar parlant d’una nova edició i ,una vegada més, amb els millors equips de la categoria.
No ha estat gens fàcil configurar el cartell del torneig, degut al calendari, cada volta més “apretat” ,que proposen totes les Federacions Territorials de Bàsquet. No obstant, Joventut,
València, C.B. Cornellà, Real Madrid, CB Marcelina Benifaió són dels millors Equips Alevins que ens podem trobar. De fet, tots ells nodreixen a les corresponents seleccions autonòmiques que el passat mes març disputaren el campionat d’Espanya a Cadis i ara els podrem veure en el nostre pavelló. Varis xiquets dels que van a estar al Genovés, fa unes setmanes disputaven la final d’aquest campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques entre Madrid i Catalunya..
Les edicions anteriors ens confirmen que aquest tipus de campionats són una festa del bàsquet i així ho volem mostrar, per això convidem a tots els qui estimen el bàsquet , i l’esport en general, a que passen pel pavelló el tercer cap de setmana del mes de juny.
D’aquesta manera, i un altre any més, el C.B. Genovés i l’Escola de Bàsquet continuen en la promoció del bàsquet entre els més menuts. “Estem convençuts que mitjançant un esport com el bàsquet estem inculcant uns valors educatius que la societat en un futur ho va agrair”.

“Si demanem il·lusió, donem estima. Tots tenim l’obligació d’anar més enllà del simple ensenyar un joc o un esport. Ensenyem a estimar el bàsquet, formem jugadors que vagen per la vida pressumint de ser-ho. Aleshores els sacrificis per jugar

No hay comentarios

Dejar respuesta

19 − quince =