Finalitza l’Escola de Nadal de la Llosa de Ranes

L’Escola de Nadal de la Llosa de Ranes va posar punt i final el passat divendres 5 de gener, després de dues setmanes d’aprenentatge musical i emocional. Una dotzena de xiquets d’entre 3 i 12 anys han gaudit durant els dies de vacances escolars d’un taller vivencial d’introducció a la musicoteràpia impartit per Ariana Tomàs i Carla Palop. Un viatge cap a les emocions de la mà de la música i una aventura per a donar espai a la creativitat, l’aprenentatge cooperatiu i l’educació emocional.

Per a finalitzar l’escoleta, els xiquets van visitar el Museu “Casa del Pou” on, a més de veure les exposicions que hi ha, els esperaven varies sorpreses. Una d’elles, la seua pròpia exposició amb els treballs realitzats durant el taller. Murals en els que els menuts expressaven les seues emocions a través dels dibuixos i les paraules.

I per a acabar pogueren gaudir d’una “aula obscura”; una habitació totalment fosca pintada per dintre amb fluorescents i en la que els xiquets van escoltar diversos contes interactius i van realitzar activitats relacionades amb els sentiments, leitmotiv de tota l’escola de nadal.

Des de la regidoria d’educació estan molt satisfets amb el treball realitzat per Carla i Ariana, ja que “han oferit als xiquets del nostre poble una forma d’entreteniment diferent, a l’hora que educatiu, en àmbits tan importants com són els de la creativitat, la cooperació i les emocions. I tot açò conduït a través de la música”, assegura Rosa Hostalet, regidora d’educació de l’Ajuntament de la Llosa de Ranes.

No hay comentarios

Dejar respuesta

19 + siete =