Èxit del Cor Gòspel de la Reforma en el Gran Teatre de Xàtiva

El Gran Teatre de Xàtiva es va omplir de gom a gom el passat dissabte amb el concert solidari del Cor Gòspel de la Reforma. L’Església Evangèlica Baptista de la ciutat tancava així el cicle d’activitats programat al voltant del cinqué centenari de la Reforma Protestant. Es va comptar amb la presència d’alguns membres del consistori municipal, el qual ha recolzat les activitats que l’esglèsia ha promocionat al llarg de l’any.

L’acte començà amb les paraules de Manuel Sarrias, vicepresident de la Federació d’Entitats Religioses Evangèliques d’Espanya (FEREDE). Tot seguit, intervingueren al llarg del concert els pastors de l’església,  Miguel Fernández i Esther Martínez. El cor, format per més de cent veus i dirigit pel músic i compositor Pau Llorens, oferí un recital que va entusiasmar el públic present.

El concert era de caràcter solidari, ja que cada assistent, a part d’adquirir la seua entrada amb el simbòlic preu d’un euro, havia de portar un quilo de menjar. Aquestos aliments es destinaran al Consell Local d’ Acció Social de Xàtiva, del qual l’Església Evangèlica Baptista de Xàtiva és membre des de la seua fundació.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × 1 =