EU Xàtiva valora positivament els dos anys de govern i destaca l’esforç realitzat

El grup municipal d’EU Xàtiva ha volgut valorar l’equador de la legislatura explicant les accions que ha dut a terme en aquests dos anys així com les línies de treball futures.

El seu portaveu, Miquel Lorente, ha desacat que «realitzem un balanç positiu d’aquests dos anys però no d’èxit total ja que hi ha coses millorables». No obstant, Lorente ha insistit en que «hem treballat tot el que he pogut i més». En aquest sentit ha afegit que «hem realitzat un treball molt important pel que a fa a esforç i a ficar en ordre les coses».

esquerra-en-su-sede-diaridigital.esAra, des d’EU s’ha programat una sèrie de reunions sectorials que es duran a terme a partir del 25 de maig a la Casa de Cultura de Xàtiva per tal d’explicar per àrees el treball realitzat. El dia 25 serà el torns de la Regidoria de Dona; l’1 de juny es donarà compte de les accions relacionades amb Educació; el 6 de juny serà el torn de Participació Ciutadana; el 8 de juny de l’àmbit cultural; i el dia 15 de juny de l’àrea de Promoció Econòmica.

Aquests encontres culminaran en un acte públic i lúdic que tindrà lloc el dissabte dia 17 de juny a la Glorieta. A més, des del grup municipal s’ha editat un vídeo resum de la tasca realitzada en aquest temps i que es podrà veure en les xarxes socials de la formació política.

miquel-lorente-en-la-sede-diaridigital.esLorente ha destacat algunes de les acciones realitzades com per exemple el fet d’haver triplicat la programació del teatre i haver creat una web; l’eliminació de simbls franquistes i l’elaboració d’un projecte de memòria gràfica de la ciutat; el procés de pressupostos participatius; consolidar la Regidoria de la Dona; la reducció del contracte de manteniment dels centres educatius i la ficada en marxa de les aules experimentals per a 2 anys; la reactivació del Consell Agrícola; la reducció de la ORA i l’increment d’aparcaments; el projecte dels ‘Carrers del Mercat’; i l’ocupació directa i el servei d’orientació laboral, entre altres.

Com a l’inies d’actuació futures s’ha apuntat acabar de retirar la simbologia franquista i treballar en la memòria oral; millorar l’espai de la biblioteca; continuar les gestions per al manteniment dels centres educatius; dotar de contingut la Casa de les Dones; incrementar la quantitat de diners destinada als pressupostos participatius; i acabar la legislatura amb dos pactes de ciutat, un de promoció econòmica i altre de mobilitat.

No hay comentarios

Dejar respuesta

20 − seis =