EU Xàtiva llança un nou butlletí informatiu

Esquerra Unida Xàtiva recull en un butlletí informatiu l’activitat més destacada de les regidories que ostenta així com les propostes que el col.lectiu esta duent a terme.

Després del parèntesi estiuenc, el col.lectiu d’Esquerra Unida torna a editar el seu butlletí que a partir d’ara tindrà una periodicitat mensual donant així compliment a una major demanda d’informació sobre el col.lectiu que la ciutadania havia manifestat a les Assemblees obertes que convoca la formació, tal i com han explicat.

Entre els continguts d’aquesta publicació estan les diverses activitats que el col.lectiu obri a la participació així com les que organitza l’Espai Feminista que ja prepara les seues projeccions de cinema temàtic per al mes d’octubre.

Aquest mitjà en paper te la voluntat d’arribar al lector que no és usuari habitual de les xarxes socials i d’altres mitjans tecnològics. Així es distribueix porta a porta pels membres del col.lectiu, activitat aquesta que molt sovint es converteix en una presa de contacte i arreplegada de necessitats veinals de cara a transmetre-les als responsables polítics adients, segons destaquen des d’EU Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × tres =