Els medallistes paralímpics Mónica i Ricardo donaran una xerrada al CCX de Xàtiva

Els dos medallistes paralímpics ho faran davant de mes de 120 estudiants i usuaris del centre ocupacional.

ricardo-tenAquest divendres el CCX de Xàtiva i dins de la programació de la setmana educativa que la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Xàtiva està portant a terme, albergarà una xerrada amb dos ponents amb un palmarès brillant en el món de l’esport paralímpic. Mónica Merenciano, judoka paralímpica i Ricardo Ten, nadador i ciclista paralímpic realitzaran una xerrada davant estudiants de l’IS Dr Simarro i usuaris del centre ocupacional de Xàtiva.

Serà aquest divendres a les 12.00 del mig dia al CCX. La xerrada està inclosa en el projecte Di-Capacidad que la Fundació del Levante UD està portant a terme en l’àmbit educatiu.

monica-merencianoAquest projecte tracta de potenciar valors com l’esperit de superació, la humilitat, la lluita i l’esforç i ho fan a través d’esportistes paralímpics valencians com és el cas de Mónica i Ricardo. L’objectiu no és altre que sensibilitzar als estudiants sobre el que realment és important per a la pràctica de l’esport i la vida quotidiana, a més ‘oferir les seues vivències personals i exposar com han aconseguit l’èxit malgrat les seues limitacions. Una oportunitat per escoltar persones que van a transmetre uns valors necessaris per a la societat. Una activitat que farà, si cap, de Xàtiva una ciutat més educativa.

No hay comentarios

Dejar respuesta

12 − dos =