El COR ofereix una conferència sobre el malbaratament alimentari

Divendres passat dia 31 de maig la seu del COR va acollir, amb nombrosa assistència, la conferència ‘El malbaratament alimentari: un repte global que cal abordar des de casa’. Emmarcada en ‘Més enllà de la gestió de residus: Iniciatives del COR contra el charla-COR-alimentos-1Canvi Climàtic’, la investigadora de l’Institut Valencià d’Investigacions Agràries (IVIA), M. Ángeles Fernández, va tractar “els impactes del malbaratament alimentari ‘. mostrant la realitat del rebuig a nivell global i aportant claus per a la seua reducció. A continuació, Reme Sinisterra, presidenta de les Ames de Casa Tyrius de Xàtiva, va oferir pràctiques receptes d’aprofitament, amb les que el públic assistent descobria com allargar la vida d’un aliment a través de receptes delicioses com un ‘cruixent d’ous trencats amb bacallà’ o un ‘flam especial amb poma caramel·litzada ‘.

Des del COR afirmen que ‘l’objectiu era servir d’inspiració en matèria d’aprofitament alimentari, unint l’experiència culinària de les Ames de Casa’.

charla-COR-alimentos-4

charla-COR-alimentos-3

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecinueve − 2 =