Educació adequa i millora les zones infantils dels centres escolars públics de Canals

Un dels objectius ha sigut reparar, ampliar i adequar els espais de jocs que els més menuts utilitzen diàriament al CEIP Vicente Rius, José Mollà i al CEIP Calixte III.

Així, per centres, al José Mollá s’ha canviat tota la gespa artificial de l’etapa d’infantil, retirant la vella i col·locant nova, a la vegada que s’ha aprofitat per a fer una nova base de formigó per a evitar els basals que tantes molèsties ocasionaven als menuts. També s’ha cobert el passadís des del carrer al pavelló d’aquesta etapa eliminant les barreres arquitectòniques existents des de l’accés.

Al Vicente Rius, el treball de millora per a l’etapa d’infantil ha estat, sobretot, en l’habilitació d’una nova aula per al projecte pilot de Conselleria de 2 anys, obertures posteriors en les 4 aules, un tancat especial per als xiquets i l’inici de la construcció d’un pati específic per a ells, on ja tenim escocells, arbrat i un xicotet espai de gespa artificial.
I respecte al Calixte III, es va retirar al començament de la legislatura l’antic parc infantil, per petició de la direcció, ja que patia desperfectes irreparables i presentava risc per als xiquets. Ha sigut durant estes vacances de Nadal quan s’ha instal·lat la nova zona de jocs per a l’alumnat de 3, 4 i 5 anys del col·legi, amb una base de goma, un tobogan, un moll, una caseta d’interaccions amb jocs didàctics, un tub i un balancí.

Per al regidor d’Educació i alcalde de Canals, Ricardo Requena, “es tracta d’una de les accions que com a gestor públic més satisfacció produeix, ja que a banda de complir amb els deures que tenim respecte als col3legis, gràcies a totes les accions descrites que s’han dut a terme als espais infantils, els nostres fills jugaran, riuran i s’ho passaran d’allò més bé en els descansos de les sessions lectives escolars”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

9 + 5 =