Diumenge es celebrarà una cursa d’esport d’orientació a Xàtiva

Les entitats SD Correcaminos i el Grup de Recreació Esportiva Orientació Xàtiva han presentat la cursa de l’esport d’Orientació que es durà a terme a Xàtiva el 3 de desembre.

carrera-orientacio2-diaridigital.esDes de la SD Correcaminos han animat a “gaudir el diumenge d’un esport educatiu, social, sa i que uneix als equips”. Mentre que des del Grup de Recreació Esportiva recorden que “des de fa tres anys s’està treballant en la difusió d’aquest esport a nivell educatiu i diumenge serà una molt bona oportunitat per gaudir d’una prova en un medi natural que farà que molts descobrixquen aquest esport”.

Cal destacar que des de fa més de 10 mesos es treballa per aconseguir l’espai i materials adients per a que l’última cursa de la Lliga autonòmica de l’esport d’Orientació siga un èxit. En aquest sentit, s’ha realitzat un mapa de més de 3km quadrats, específic per a aquest esport i que permetrà després de la cursa dur endavant el projecte d’escola esportiva d’Orientació a Xàtiva.

carrera-orientacio3-diaridigital.esUn altre dels punts importants que ja s’ha treballat, és la delimitació dels espais sensibles per on discorre la cursa, és per aquest motiu, que fa unes setmanes des de l’organització es reuniren amb tècnics municipals per veure els punts concrets on hi han restes arqueològiques i concentracions de flora autòctona que senyalitzarem per evitar que cap dels participants puga fer-los malbé.

El projecte de donar a conèixer l’esport d’orientació a Xàtiva du dos anys en marxa i amb la col·laboració i suport de la S.D. Correcaminos i l’Ajuntament de la ciutat està siguent possible treballar amb centres escolar i totes aquelles persones que tenen curiositat per l’esport.cursa orientació Xàtiva

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × cinco =