DiariDigital edita un suplement Especial Fira d’Agost de Xàtiva

Diaridigital.es, publica un suplement especial centrat en la Fira d’Agost de Xàtiva amb notícies de tots els actes festius, una àmplia galeria d’imatges, vídeo reportatges i entrevistes a les màximes protagonistes. La Reina de la Fira, Laura Vidal i les seues Dames d’Honor narren les seues impressions i com estan vivint aquests moments tan especials. La màxima protagonista dels festejos setabenses inicia així uns dies màgics plens d’activitat i moltes sorpreses.

Durant tots els dies de Fira, www.diaridigital.es realitzarà un extens seguiment dels actes i oferirà informació actualitzada dels esdeveniments i espectacles.
Per a visitar l’especial punxa ací Especial Fira d’Agost 2019.

http://diaridigital.es/especial-feria/especial-fira-dagost-2019/


En Castellà:

Diaridigital.es,  publica un suplemento especial centrado en la Fira d’Agost de Xàtiva con noticias de todos los actos festivos, una amplia galería de imágenes, vídeo reportajes y entrevistas a las máximas protagonistas. La Reina de la Fira, Laura Vidal y sus Damas de Honor narran sus impresiones y cómo están viviendo estos momentos tan especiales. La máxima protagonista de los festejos setabenses inicia así unos días mágicos llenos de actividad y muchas sorpresas.

Durante todos los días de Fira, www.diaridigital.es realizará un extenso seguimiento de los actos y ofrecerá información actualizada de los eventos y espectáculos.
Visita nuestro Especial Fira d’Agost.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × dos =