El Departament de Serveis Socials de Xàtiva es forma en matèria de pobresa energètica

El Personal del Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Xàtiva participa al taller sobre la gestió activa de la pobresa energètica que serveix per presentar el pla integral d’actuació contra la pobresa energètica compartint eines per poder escollir les mesures adequades en cada cas particular.

El taller, que ja s’ha iniciat i finalitzarà el proper 26 d’abril, orienta l’aplicació d’aquestes mesures de prevenció cap a la reducció del nombre de famílies en risc d’exclusió, amb aplicació especialment dirigida a famílies en situació de vulnerabilitat declarada.

Els participants acabaran sent capaços de classificar i avaluar les necessitats energètiques de cada perfil d’usuari, d’interpretar les factures dels serveis bàsics, de valorar les accions a prendre en cada cas i derivar la seua execució a qui corresponga i de gestionar de forma eficient els seus propis recursos, contractant-los amb les millors condicions possibles.

El taller està impartit per aeioLuz, una cooperativa valenciana que ajuda a persones i organitzacions a reduir els seus costos energètics i ensenya a emprar l’energia de forma eficient.

No hay comentarios

Dejar respuesta

7 + 12 =