Comença un nou curs escolar en Claret Xàtiva

Un matí d’alguns nervis però de molta il·lusió i alegria, així ha sigut l’entrada al curs 2019-2020 per als prop de 1.200 alumnes del Col·legi Claret de Xàtiva. Un any on, de nou, l’aspiració és que el seu pas pel centre siga un camí cap al futur. Ja són més de cinquanta anys d’aposta de moltíssimes famílies per un projecte educatiu innovador, proper, rigorós i obert a tots on la major riquesa del col·legi són tots els que trien Claret Xàtiva per a créixer junts.

Aules plenes, passadissos concorreguts, somriures, salutacions, retrobaments, mirades curioses… Així s’ha respirat al Col·legi Claret amb un inici de curs amb total normalitat per a tots els nivells que el centre ofereix, des d’Infantil fins a Batxillerat, dels tres als divuit anys sense eixir del mateix projecte escolar. Una oferta educativa que destaca pels seus projectes d’innovació pedagògica i que, per vuitè any consecutiu, està inclòs en la llista dels 50 millors centres de la Comunitat Valenciana.

colegio-claret--0-1Claret Xàtiva és un centre obert, gratuït en l’ensenyament obligatori i Infantil i amb concert singular en Batxillerat. Al costat del seu ideari cristià destaca per la seua innovació educativa i infraestructures. Compta amb un ampli ventall de programes com AMCO (plurilingüisme), ENTUSIASMAT (intel·ligències múltiples) o IMPLE (aprendre de forma més autònoma i ús de les noves tecnologies). A més de la seua oferta educativa, destaca també per la seua gran oferta d’extraescolars, el seu projecte esportiu, el coaching a l’alumnat, els convenis amb Càrites Arxiprestal, la integració en la multiculturalitat, els projectes solidaris o el projecte mediambiental i de reciclatge per a tot el centre.

En un context difícil com l’actual, el Col·legi Claret creu fermament en la seua vocació: acompanyar als seus alumnes per a ajudar-los a convertir-se en futurs ciutadans que actuen amb valors i coneixement per a la construcció d’una societat millor i més justa. El matí s’escriu des de les aules de hui.


En Castellà:

Empieza un nuevo curso escolar en Claret Xàtiva

colegio-claret-2Una mañana de algunos nervios pero con mucha ilusión y alegría, así ha sido la entrada al curso 2019-2020 para los cerca de 1.200 alumnos del Colegio Claret de Xàtiva. Un año donde, de nuevo, la aspiración es que su paso por el centro sea un camino hacia el futuro. Ya son más de cincuenta años de apuesta de muchísimas familias por un proyecto educativo innovador, cercano, riguroso y abierto a todos donde la mayor riqueza del colegio son todos los que eligen Claret Xàtiva para crecer juntos.

Aulas llenas, pasillos concurridos, sonrisas, saludos, reencuentros, miradas curiosas… Así se ha respirado en el Colegio Claret con un inicio de curso con total normalidad para todos los niveles, desde Infantil hasta Bachillerato, de los tres a los dieciocho años sin salir del mismo proyecto escolar. Una oferta educativa que destaca por sus proyectos de innovación pedagógica y que, por octavo año consecutivo, está incluido en la lista de los 50 mejores centros de la Comunidad Valenciana.

Claret Xàtiva es un centro abierto, gratuito en la enseñanza obligatoria e Infantil y con concierto singular en Bachillerato. Junto a su ideario cristiano destaca por su innovación educativa e infraestructuras. Cuenta con un amplio abanico de programas como AMCO (plurilingüismo), ENTUSIASMAT (inteligencias múltiples) o IMPLE (aprender de forma más autónoma y uso de las nuevas tecnologías). Además de su oferta educativa, destaca también por su gran oferta de extraescolares, su proyecto deportivo, el coaching al alumnado, los convenios con Cáritas Arciprestal, la integración en la multiculturalidad, los proyectos solidarios o el proyecto medioambiental y de reciclaje para todo el centro.

En un contexto difícil como el actual, el Colegio Claret cree firmemente en su vocación: acompañar a sus alumnos para ayudarlos a convertirse en futuros ciudadanos que actúan con valores y conocimiento para la construcción de una sociedad mejor y más justa. La mañana se escribe desde las aulas de hoy.

No hay comentarios

Dejar respuesta