El Club de Trail Serra Vernissa va participar a la prova de Marxa Nórdica a Elx

El passat dissabte 4 de maig el Club de Trail Serra Vernissa va participar a la prova de Marxa Nórdica a Elx, una modalitat que cada vegada té més participants i aficionats.
Es disputava el Campionat d’Espanya i també l’Autonòmic, sobre un recorregut de 7km amb una pujada de 200m, al que li havien de pegar 2 voltes per finalitzar amb 14km i en el que van participar un total de 250 marxadors de tota Espanya i també d’internacionals, com Itàlia. Es van batre rècords de participació.

El club de Xàtiva va participar amb 12 marxadors més els que ho feien com a membres de la Selecció Valenciana (Silvia Jordà i Merche Carbonell)

Trail-Raul-3r-autonomicCal destacar la victòria al Campionat Autonòmic de la marxadora de Vallada Silvia Jordà i la medalla de bronze al Campionat d’Espanya del marxador de Lloc Nou, Miguel Soler, que al mateix temps va aconseguir també la victòria del Campionat Autonòmic en veterans. A més a més Nani Gisbert també es va proclamar campiona autonòmica en veteranes, Raúl Martí va aconseguir també la 3a posició autonòmica en veterans i Merche Carbonell la segona posició en veteranes C.

trail-1Van completar la participació Carlos Requena amb 1h47′, Fede Garcia 1h48′, Jorge Castells 1h56′, Alejandro Maestre 1h50′, Josep Clarí 1h50′, Lidia Cremaschi 2h05 i Ramón Guerrero 2h15′, Nicolás Martínez i Xavier Tomàs no van poder finalitzar la prova.

El Club deTrail Serra Vernissa està promocionant cada any més aquest novedós esport que és molt saludable per l’exercitació global de tot el cos, el nul impacte en les articulacions i els beneficis cardiopulmonars. La secció de Marxa Nórdica està creixent poc a poc i any rere any, eixint a competir tant per la Comunitat com per fora i fent entrenaments setmanals amb els marxadors i tots aquells que estiguen interessats en aprendre aquesta nova modalitat.