Carta d’agraïment de l’Espai Esportiu i Cultural Sant Pere de Xàtiva

1060 gràcies! L’Espai Esportiu i Cultural Sant Pere ja és una realitat!

El nostre projecte ESPAI ESPORTIU I CULTURAL SANT PERE, ixe en el que ha participat tanta gent, ha tingut 1060 vots, un percetatge molt alt de tots els vots realitzats, siguent el segon més votat.

I com no podía ser d’una altra forma, ara tocar agrair de tot cor a cadascuna d’ixes persones que ens han recolçat.

Gràcies a totes les associacions involucrades, en especial als seus representants que ens han acompanyat des del principi.

Gràcies als veïns i comerços del barri de Sant Pere i part del nucli antic per la seua inestimable tasca de recolzament i difusió.

Gràcies als mitjans de comunicació locals que ens han permés explicar, defensar i donar a conèixer el nostre projecte sempre que li ho hem demanat.

Gràcies a ixos professionals de diferents camps que, de forma totalment desinteressada, ens han ajudat en diferents fases del procés: amb la concreció dels aspectes més tècnics, l’elaboració de cartells i videos explicatius, la campanya informativa tant en el carrer com en internet…

Gràcies a tota la comunitat educativa de l’Attilio, en especial a les families que han convençut a tanta i tanta gent per votar, o als mestres que han aprofitat moments amb familia i amics per explicar això que es portaven entre mans per tal que ens recolzaren. O a aquelles companyes que han dedicat hores i hores del seu temps per tirar d’amics i convencer-los per aconseguir vots fins l’últim moment.

I tambè, per supost, gràcies a les nostres families per estar al nostre costat des de que va començar tot aquest procés, animar-nos quan ho veiem tot tan difícil i llunyà o posar-nos els peus a terra quan les coses anaven eixint. A més, de donar-nos valuosos consells que de segur han marcat la diferència al nostre favor.

Gràcies a tots!

Creguem que hem donat sentit a allò que es pretenia. Una participació democràtica en un procés participatiu dels ciutadans de a peu, de la gent del poble, que ha demostrat que quan se li dona l’oportunitat participa de les decissions que van marcar el futur de la seua ciutat.

Els ciutadans ja han parlat, així que ara és el torn de l’ajuntament i dels seus polítics que han de donar resposta a estes veus per tal de tancar el cercle portant a terme aquestes inversions que han resultat guanyadores.”

Moltes gràcies!

No hay comentarios

Dejar respuesta

catorce − seis =