Cap de setmana marcat pel Carnestoltes

Les activitats per celebrar el carnestoltes marcaran aquest cap de setmana a la ciutat de Xàtiva i altres municipis de les comarques.

Des de l’associació del barri nord-oest es sumen a aquesta celebració amb una cercavila que arrancarà divendres a les 17:45h des del carrer Hort de l’Almunia, premis a les millors disfresses i un berenar al casal de la falla Abú Masaifa.

La Regidoria de Joventut de Xàtiva celebrarà dissabte una festa de Carnestoltes que començarà a les 18:00 de la vesprada amb el taller de creació i decoració de màscares i disfresses. Després, a partir de les 20:00, es podrà registrar la creació per a participar en el concurs que se celebrarà el mateix dia.

D’altra banda, des de Gent del Mercat de Xàtiva s’ha programat altra festa de Carnestoltes també per a dissabte a les 19:30h amenitzada per la batucada de Rytmus. Per a l’ocasió s’ha organitzat un flashmob la coreografia del qual es pot aprendre als videos penjats en les xarxes socials de Ritmus. Tots els participants rebran un antofaç de regal.

En Moixent les activitats arrancaran dissabte a les 17:30h amb una desfilada dels participants acompanyats per la Societat Musical la Constància i animació al carrer que eixirà des de la Plaça Major. Seguidament es servirà xocolate i mona als disfressats i es procedirà al lliurament de premis.

A partir de les dotze de la nit es celebrarà una nova desfilada de Carnestoltes des de la Plaça Major i a continuación hi haurà discomòbil al carrer Virgen Milagrosa amb Dj Sergio García. L’entrada tindrà un preu de tres euros en taquilla.

Finalment, en Bolbaite els més menuts seran els protagonistes. A les 17:30h arrancarà un gran ball de disfresses a l’auditori municipal amb berenar, photocall, un sorteig i molta diversió.

No hay comentarios

Dejar respuesta

quince − 4 =