Canals es prepara per viure una nova edició de la seua Fira de Setembre

Com a novetat, la localitat no celebrarà festejos taurins ja que l´Ajuntament va donar validesa a la consulta duta a terme mesos enrere on els canalins que participaren, de manera majoritària, mostraren el seu rebuig a que la institució municipal realitzarà cap acte taurí.

La inauguració de la Fira serà el dijous amb la tradicional tallada de cinta a càrrec de les autoritats locals i amb l´obertura de l´exposició fotogràfica a l´edifici cultural de “Ca Don José”.

El primer dia de festa a Canals continuarà amb el sopar jove al pati del col.legi Calixt III i amb l´espectacle inaugural “ Intimísimo “ del canalí Toni Saurina. En la vessant musical, la Fira de Canals oferirà el mateix dijous a les 00:30 de la nit, l´actuació de “La Unión “. Mentre, la carpa de la zona jove quatre camins oferirà cada nit una macrodiscomòbil.

A més durant aquestos dies festius els xiquets podran gaudir de tallers i espectacles infantils a la plaça del Pont del Riu i la resta de ciutadans de la fira d´artesania a l´Avinguda Vicent Ferri.

Altra novetat d´esta Fira és la Cursa” Colours Run” que organitza el Club D´atletisme Canals i on a hores d´ara es preveu la participació de més de 600 persones.

Enguany continua la Mostra de Paelles a la zona jove quatre Camins amb la participació, segons previsions municipals. de mes de 2.600 persones.

Altra actuació musical de la Fira 2016 serà la de les germanes Salazar, “Azúcar Moreno”, una actuació que es durà a cap el divendres 16 a les 23.30 a la plaça del Pont del Riu.

Dissabte 17 de setembre la festa a Canals continuarà amb altra novetat , un tobogà aquàtic, una master class de Cubbà i un espectacle eqüestre a la zona jove. Més tard, les disfresses ompliran els carrers de la localitat.

El primer cap de setmana de Fira a Canals es tancarà amb un concurs caní que organitza l’associació local Ada i la Mostra de danses amb el grup local” Pensat i Fet”.

El dilluns 19 de setembre s´iniciaràn les nits de Fira i el següent cap de setmana serà el torn dels Moros i Cristians.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecisiete − Ocho =