Canals organitza per a la segona setmana de la fira de setembre nombrosos espectacles musicals

Dins de les Nits de Fira, ahir dilluns, els aficionats a la música de cambra van poder gaudir del concert que la Unió Musical Santa Cecília va oferir a la Plaça del Mercat. Hui, dimarts serà el torn de l’Associació Musical Canalense, a les 22:30 al Parc Calixte III.

Els grups de música tradicional també estaran presents en aquesta edició de Nits de Fira. Demà dimecres, a les 22:30, actuarà el grup de música popular valenciana i mediterrània Urbàlia Rurana, en un entorn tan concorde com és la Plaça del Torreó. Aquest conegut grup entre els aficionats posarà en escena els seus 25 anys d’experiència amb instruments com la dolçaina, la mandolina, la tarota o l’acordió.

El dijous es canvia la música tradicional valenciana per la celta amb el concert que oferirà Innerlands. El grup valencià, que combina la música folk celta amb les melodies mediterrànies i el rock sinfònic, actuarà a la Plaça Juan Carlos I d’Aiacor a les 22:30. I encara que el dijous acaben les Nits de Fira, les actuacions musicals seguiran amb el FestFira Rock el divendres i el concert de Javier Gurruchaga i l’Orquesta Mondragón el dissabte.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × 4 =